середу, 16 травня 2012 р.

Допис від дівчини, яка зробила помилку

У повному шоці. Ви знаєте, мене ще ніколи-ніколи не називали блондинкою.

Я навіть не знала, що мені від цього буде так гидко. Не знаю, мали на увазі колір волосся чи душі, але мені жоден варіант не подобається.

Що я визнаю: так, влізла в коментування передачі, якої не дивилась; так, втулила зауваження про грубу помилку в мемі в обговорення, завідомо знаючи, що та школота цього не сприйме. Це моя помилка

Що я не розумію: чого на мене посипались звинувачення, що я "умнічаю", що я блондинка із синдомом "я все знаю", "та вона тут себе якимсь дєгєніратом повним виставила)) бу-га-га)))" і як можна бути такими людьми. Не хочу висипати образи, бо це не те, що варте бути озвученим.

Але люди добрі, я звернула увагу лише на одну помилку, найгрубішу з тих чотирьох, які були в мемі на 5 слів. Ставитись уважно, до того, як ти говориш — це логічно, це нормально, це рівень! Народ, ваші роботодавці майбутні читають ці коментарі разом із вами! Невже складно слідкувати за собою? А ЗНО, чорт забирай, усі здали на відмінно, і всі вчаться/вчитимуться у вишах. Значить, не в незнанні справа, в принципі? Хто ж це вчить таких принципів: батьки, друзі-двієчники, російські пісні, які ви слухаєте навперебій? Адмінам дякую, виправили. А решті: невже так важко зрозуміти, що є люди, які хочуть читати ЯКІСНІ меми? Чи я така одна?

ПРАВДА Ж, Я НЕ ОДНА?!
*боляче, як сліпому в пустелі — навіть не видно, чи є до кого кричати "води!"...*


З одного боку, якщо не колотити постійно воду, то ніякий цукор правильних думок у цій холодній водяній громаді не розтане.
З іншого боку, не мала я про що іще переживати. Танцюйте вальсом!

2 коментарі:

  1. Сонця, я тя розумію. з іншого боку - вартісність пояс нення залежить від середовища, в якому пояснюєш.
    коментар "Шо ти умнічаєш" таки вказує на рівень інтелекту тих дописувачів, а заодно і на несприйняття різниці)
    не переймайся.
    а хочеш - дай посилання) я си трошки похуліганю))))

    ВідповістиВидалити
  2. Не одна) Соціум не хоче мінятися в цілому. А в наших реаліячх тим паче.

    ВідповістиВидалити